Job og karriere i Pitney Bowes

I Pitney Bowes arbejder vi for mangfoldighed og integration. For os handler det om, på bedst mulige måde, at varetage medarbejdernes kompetencer, og tilbyde ligeværdige muligheder for alle ansatte. Vi er et miljøbevidst selskab med en bred produktportefølje, hvilket indebærer at vi tager hensyn til naturen i alt hvad vi gør.

Mission og værdier

Ofte relaterer man Pitney Bowes med frankerings- og postbehandlingsløsninger, men vi har altid ville noget mere. Vi vil være med til at forbedre virksomheders kommunikation og gøre handel og transaktioner lettere. Vi vil skabe værdi for kunder gennem en god og effekt kommunikation.

LÆS MERE >

Hvordan er det at arbejde for os?

Arbejdsklimaet i Pitney Bowes Danmark kendetegnes ved en jordnær kultur, der er præget af et internationalt arbejdsmiljø. I Pitney Bowes varetager og udvikler vi den enkelte medarbejders individuelle kompetencer, og opmuntrer de personer, der søger nye udfordringer i organisationen.

LÆS MERE >

Ledige stillinger

Her finder du vores ledige stillinger i PDF-format og tilhørende kontaktinformation. Alle ledige stillinger i Pitney Bowes Danmark opslås på vores hjemmeside.

LÆS MERE >

For studerende

Pitney Bowes ser vigtigheden af udvikling og nytænkning og tilbyder derfor masterstuderernde en mulighed for at skrive egendefinerede opgaver indenfor et af vores virksomhedsområder. Vurdering af opgaver og ansøgninger sker fortløbende, og aktuelle kandidater vil blive kontaktet direkte.

LÆS MERE >

Ofte stillede spørsmål

Vi mener at kompensation handler om mere end en lønseddel. Det handler om balance mellem arbejde og fritid, karrieremæssig progression – måske gennem yderligere uddannelse, at opretholde et godt helbred, og at bygge en karriere i en virksomhed med integritet.

LÆS MERE >