Få bedre forretningsmæssige resultater fra start til slut med en enkelt platform, der integrerer kvalitetsdata, Location Intelligence og vigtig kundeindsigt.

 

Datakvalitet

Disse datatjenester giver detaljerede kundeoplysninger, der skal bruges til at finde nye kundeemner, få kontakt til kunderne og kommunikere på en mere effektiv måde. Ved at sammenkæde og samle kundeoplysninger gør du det nemmere for bestemte funktionsområder at arbejde sammen om at forbedre styringen af kunderelationerne, den finansielle rapportering og overholdelse af krav og betingelser.

Få flere oplysninger

Dataintegration

Nøjagtige, komplette og ensartede data er vigtige for, at virksomheden kan få succes. Hvis disse oplysninger administreres effektivt, bliver organisationer i stand til at forbedre kundefastholdelsen, strømline driften og øge værdien af hver enkelt kunde.

Få flere oplysninger

Forretningstjenester til virksomheder

Med vores programpakke af forretningstjenester til virksomheder får du mulighed for at konfrontere og overvinde nogle af de største udfordringer i dag, herunder global terrorisme, skatteforhold, løbske omkostninger og vigende kundeloyalitet.

Få flere oplysninger